Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tantra masszázs

2018.08.02

Tantra masszázs

Tantra

A tantra nem más, mint szeretet és tudatosság, amely az élet megértésén alapul. A tantra masszázs (tantrikus masszázs) az öt érzékről szól, amelyeket beindítva elindul az az önmagunkba tartó, belső utazás, ami feltárja a tiszta valóságot. A látásnak a színek és formák adnak érzéki örömöket, a szaglásnak a kellemes illatok..., de legfőképp az érintés csodája az, ami felejthetetlenné teszi az itt töltött időt. Képessé válhatsz a benned élő energia felszabadítására. Megtanulhatod szabályozni ezt a folyamatot. Ez hozzájárul az egészséged fenntartásához, az impotencia, prosztataproblémák és a stressz káros hatásainak elkerüléséhez is.

Tantra masszázs

Tantra masszázs - Tantrikus masszázs

A test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak – a masszázs ezen az alapelven nyugszik. A tantra masszázs (tantrikus masszázs) ráhangolódással indul, ami egy nagyon rövid elmélyülés: ekkor egymás lényére figyelünk.

A tantra masszázs (tantrikus masszázs) ezután kellemes zene mellett kezdődik, ami során érzéki kézmozdulatokkal feloldom a gyökér és szív csakráit. A lágy ritmikus mozdulatok a férfi egész testén megnyitják és felfokozzák az érzelmeket és energiákat. A tantrikus masszírozásban nemcsak a test, hanem az ágyék is részesítve van. Ez az orgazmus állapot előtti fokozott vágyat hoz létre. A masszázs lingam masszázsban teljesedik be.

Felkészülés a tantrikus masszázsra:

A masszázs otthonos légkörben relaxáló nyugodt szobámban történik.

Találkozásunkat beszélgetéssel kezdjük tea vagy ásvány víz mellett.

Együtt felmérjük miben szeretnél fejlődni , milyen élményt tapasztalatot szeretnél megélni, melyek azok a módszerek amik segíthetik a céljaid. Testi szellemi lelki kiteljesedésedet.

Ránhangló nyugtató zuhanyt kiníálok fel neked a teljes higénia érdekébe ,ami az egészlakásban biztosított számodra.

A masszázs matracon történik, friss lepedő vár.

A masszázst hason kezdjük egymásra hangolódással.

Izomlazitó feszültség oldó masszázzsal, majd átér a kezem simogató érzéki tantrikus érintésbe az egésztesten.

Megfordulva a Lingam masszázs szertartását élheted át .

A masszázst követően kapsz lehetőséget a mindennapokba történő visszazökkenésre.

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 7734
30 nap: 252
24 óra: 11